amanda seyfried - 1 თებერვალში 2014 - iFunLover ♥
მთავარი
რეგისტრაცია
შესვლა


საიტის მენიუ

გამოკითხვა 1
მოგწონთ ახალი დიზაინი?
სულ პასუხი: 28

გამოკითხვა 2
რამდენი წლის ხართ ? ♥
სულ პასუხი: 1536

გამოკითხვა 3
საიდან გაიგეთ ჩვენი საიტი ?
სულ პასუხი: 1046

  
მთავარი » 2014 » თებერვალი » 1 » amanda seyfried
1:44 PM
amanda seyfried
AMANDA SEYFRIED
ნამდვილი სახელი :  ამანდა მიშელ საიფრიდი (Amanda Michelle Seyfried)

დაბადების თარიღი : 3 დეკემბერი 1985

დაბადების ადგილი : ალენტაუნი, პენსილვანია, ამერიკის შეერთებული შტატები

პროფესია : მსახიობი, მომღერალი , მოდელი


ამანდა 1985 წლის 3 დეკემბერს დაიბადა ალენტაუნში, პენსილვანიის შტატში, მისი დედა ანა არის ოკუპაციური თერაპევტი, ხოლო მამა ჯეკი – ფარმაცევტი. მისი და ჯენიფერი კი ფილადელფიურ მუსიკალურ ჯგუფში უკრავს ორღანზე.  ნდამ 2003 წელს სკოლა დაამთავრა და ფორდემის უნივერსიტეტში ჩააბარა.

image

ამანდამ სამსახიობო კარიერა დაიწყო 1995 წელს 9 წლის ასაკში, ხოლო სამოდელოს 11 წლის ასაკში, მისი სამსახიობო დებიუტი სერიალ «გზამკვლევ ვარსკვლავში» შედგა. 2000 წელს ლუსი მონტგომერის როლი ითამაშა ფილმში «დედამიწა რაზეც დგას». ჯერ კიდევ მოზარდი ფრანსინ პასკალის სამი წიგნის გარეკანზე მოხვდა.


ერთ-ერთი ყველაზე წარმატებული ფილმი იყო «მამა მია!»,მიუზიკლი, რომელიც ლეგენდარული ABBA-ს სიმღერების მიხედვით შეიქმნა და მასში ამანდას პარტნიორობა თვით მერილ სტრიპმა და პირს ბროსნანმა გაუწიეს.

ამანდას ფაქტები :

1)ამანდას უყვარს წიგნების კითხვა 

2)ამანდამ Cady in Mean Girls-ში ითამაშა კარენის როლი

3)ამანდამ მოდელობა 11 წლის ასაკში დაიწყო

4)ამანდამ აღიარა რომ ის იყო შეპყრობილი ინდიანა ჯონსით

5)ამანდამ დაამთავრა უილიამ ალენის უმაღლესი სკოლა


6)ამანდას სექსუალურ ქალად მიიჩნევენ

7)ამანდა რომ არა მსახიობი და მოდელი ის აირჩევდა მეტეოროლოგიას

8)ამანდა ხვდებოდა მსახიობ დომინიკ კუპერს,ის მუზიკლ ,,მამა მიაში,,გაიცნო

9)იგი მოხვდა ერთ-ერთ ჟურნალში 100 ყველაზ ცხელ ქალბატონებში

10)ამანდას ყავს ავსტრარიელი ნაგაზი სახელად ,,ფინი,,


11) ამანდას უნდოდა გამოსულიყო მსახიობი მას შემდეგ, როცა მან უყურა ფილმს– ,,Romeo + Juliet”, 10 წლის ასაკში.

12) ამანდამ გააციდნა 70 დღე სკოლაში, მისი სამსახიობო ვალდებულებების გამო.

13) ამანდა 2 წლის განმავლობაში სწავლობდა კლასიკურ ოპერას და დადიოდა მუსკაზე 5 წლის განმავლობაში.

14) ამანდას უნდა შეესრულებინა ვერონიკას როლი სატელევიზიო სერიალში ,, Veronica Mars,,, მაგრამ ეს როლი კრისტენ ბელს მისცეს.


Filmography
Film

2004 - Mean Girls - Karen Smith
2005 - Nine Lives - Samantha
2005 - American Gun - Mouse
2006 - Alpha Dog - Julie Beckley
2006 - Gypsies, Tramps & Thieves - Chrissy - Short film
2008 - Solstice - Zoe
2008 - Mamma Mia! - Sophie Sheridan - Lead role
2008 - Official Selection - Emily - Short film
2009 - Boogie Woogie - Paige Oppenheimer
2009 - Jennifer's Body - Anita "Needy" Lesnicki - Lead role
2009 - Chloe - Chloe Sweeney - Lead role
2010 - Dear John - Savannah Curtis - Lead role
2010 - Letters to Juliet - Sophie Hall - Lead role
2011 - Red Riding Hood - Valerie - Lead role
2011 - A Bag of Hammers - Amanda
2011 - In Time - Sylvia Weis - Lead role
2012 - Gone - Jill Conway - Lead role
2012 - Les Misérables - Cosette - Supporting role
2013 - The End of Love - Herself - Cameo
2013 - The Big Wedding - Missy O'Connor - Supporting role
2013 - Epic - Mary Katherine - Lead voice role
2013 - Lovelace - Linda Lovelace - Lead role
2014 - A Million Ways to Die in the West - Supporting ro
le, post-production
2014 Unity  Narrator

Television

Year Title Role Notes
1999–2001- As the World Turns - Lucinda "Lucy" Montgomery - TV series
2002–2003 - All My Children - Joni Stafford - TV series
2004 - Law & Order: Special Victims Unit - Tandi McCain - Episode: "Outcry"
2004–2006 - Veronica Mars - Lilly Kane - Recurring role (11 episodes)
2005 - House - Pam - Episode: "Detox"
2006 - Wildfire - Rebecca - Recurring role (5 episodes)
2006 - CSI: Crime Scene Investigation - Lacey Finn - Episode: "Rashomama"
2006 - Justice - Ann Diggs - Episode: "Pretty Woman"
2006–2011 - Big Love - Sarah Henrickson - Regular role (44 episodes)
2008 - American Dad! - Amy (voice) - Episode: "Escape from Pearl Bailey"


Discography

  • 2008 : "Honey, Honey"
  •               "Our Last Summer"
  •                          "Lay All Your Love on Me"
  •                                                                  "Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)"
  •                        "The Name of the Game"
  •                                  "Slipping Through My Fingers"
  •            "I Have a Dream"
  •                           "Thank You for the Music"
  • 2010 :  "Amanda's Love Song" - 
    PostTheLove
  •                  "Little House"  - Dear John
  •   2011 : "L'il Red Riding Hood" -  Red Riding Hood
  • 2012 ; "In My Life" 
  •                          "A Heart Full of Love"
  •                "One Day More"
  •                                          "A Heart Full of Love – Reprise"
  •                        "Suddenly – Reprise"
  •        "Epilogue"


Won Awards
2005 _  Locarno International Film Festival - Bronze Leopard
2005 _  MTV Movie Awards - Best On-Scream Team
2010 _  ShoWest  - Breakthrough Female Star of the Year
2010 _ 
MTV Movie Awards - Best Scared-As-S**t Performance
2012 _ National Board of Review of Motion Pictures - Best Acting by an Ensemble
2012 _ Satellite Awards - Best Ensemble, Motion Picture


Amanda Seyfried Style

Amanda Seyfried hair style
Amanda Seyfried Hairstyle - click to view hairstyle information 
Amanda Seyfried Hairstyle - click to view hairstyle information 
Amanda Seyfried Hairstyle - click to view hairstyle information
Amanda Seyfried Hairstyle - click to view hairstyle information 
Amanda Seyfried Hairstyle - click to view hairstyle information 
Amanda Seyfried Hairstyle - click to view hairstyle information
Amanda Seyfried Hairstyles
Amanda Seyfried Hair
Amanda Seyfried Hair
Amanda Seyfried Hair

Amanda's 
Hats Lookbook
Amanda Seyfried Hats
Amanda Seyfried Hats
Amanda Seyfried Hats
Amanda Seyfried Hats

Jewelry Lookbook
Amanda Seyfried Jewelry
Amanda Seyfried Jewelry
Amanda Seyfried Jewelry
Amanda Seyfried Jewelry
Amanda Seyfried Jewelry
Amanda Seyfried Jewelry
Amanda Seyfried Jewelry
Amanda Seyfried Jewelry

Shoes Lookbook
Amanda Seyfried Shoes
Amanda Seyfried Shoes
Amanda Seyfried Shoes
Amanda Seyfried Shoes
Amanda Seyfried Shoes
Amanda Seyfried Shoes
Amanda Seyfried Shoes
Amanda Seyfried Shoes
Amanda Seyfried Shoes
Amanda Seyfried Shoes
Amanda Seyfried Shoes
Amanda Seyfried Shoes
Amanda Seyfried Shoes
Amanda Seyfried Shoes
Amanda Seyfried Shoes
Amanda Seyfried Shoes
Amanda Seyfried Shoes
Amanda Seyfried Shoes

Handbags Lookbook
Amanda Seyfried Handbags
Amanda Seyfried Handbags
Amanda Seyfried Handbags
Amanda Seyfried Handbags
Amanda Seyfried Handbags
Amanda Seyfried Handbags
Amanda Seyfried Handbags
Amanda Seyfried Handbags
Amanda Seyfried Handbags
Amanda Seyfried Handbags
Amanda Seyfried Handbags
Amanda Seyfried Handbags
Amanda Seyfried Handbags

Sunglasses Lookbook
Amanda Seyfried Sunglasses
Amanda Seyfried Sunglasses
Amanda Seyfried Sunglasses
Amanda Seyfried Sunglasses
Amanda Seyfried Sunglasses

Amanda Seyfried Quotes

1. Anxiety, it just stops your life.


2. It's sad, actually, because my anxiety keeps me from enjoying things 
as much as 
I should at this age.


3. It changes you a little bit every time you either break someone's
 heart or get 
your heart broken.


4. For the first time in my life I'm really happy to be unattached because I 
realise 
there is so much responsibility to having a partner.


5. Perfect is boring.


6. I always wanted to make people feel something.


7. I don't like to play characters that are too perfect.


8. You've just got to be comfortable with yourself.
 
HOPE U LIKE IT !..
კატეგორია: ♥ ბიოგრაფიები ☆ | ნანახია: 321 | დაამატა: MissMiller♡ | რეიტინგი: 4.0/1
სულ კომენტარები: 2
2014-02-03 Spam
kargi ggogoa smile
kargi saiaxela smile



2014-02-01 Spam
saintereso siaxle ikoo <3 amanda <3 moomwonss



კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]

შესვლის ფორმა

მინი პროფილი
მოგესალმებით Guest
 
 
სამშაბათი
2016-12-06
სრული სახელი: Guest
ჯგუფი: სტუმარი
საიტზე ხართ:  დღე
 

ძებნა

მინი-ჩეთი

კალენდარი
«  თებერვალი 2014  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0

ყველა უფლება დაცულია ადმინისტრაციის მიერ!
Copyright MyCorp © 2016
Free web hosting - uCoz