HAPPY BIRTHDAY DANIEL GILLIES! - 14 მარტში 2013 - iFunLover ♥
მთავარი
რეგისტრაცია
შესვლა


საიტის მენიუ

გამოკითხვა 1
მოგწონთ ახალი დიზაინი?
სულ პასუხი: 28

გამოკითხვა 2
რამდენი წლის ხართ ? ♥
სულ პასუხი: 1536

გამოკითხვა 3
საიდან გაიგეთ ჩვენი საიტი ?
სულ პასუხი: 1046

  
მთავარი » 2013 » მარტი » 14 » HAPPY BIRTHDAY DANIEL GILLIES!
7:41 PM
HAPPY BIRTHDAY DANIEL GILLIES!
HAPPY BIRTHDAY DANIEL GILLIES!
Happy 36th birthday, Daniel Gillies!
იცოდით დღეს რომ დენიელის იგივე ელაიჯას დაბიდუბი იყო? 
მგონი არა თორე TVD-ს ფანები დამასწრებდით...დანარჩენი სრულში.. 
ჩემი მილოცვა.. ფოტოები და ანიმაციები და რა თქმა უნდა ფილმოგრაფია..

 
 
Daniel Gillies
Born:14 March 1976 (age 36)
Winnipeg, Manitoba, Canada
Occupation:Actor
Years active:1997 – present
Spouse(s):Rachael Leigh Cook (2004 - present)

"ჩვენო საყვარელო ელაიჯა გილოცავ დაბიდუბის..მრავალს დაესწარი და დიდხანს იცოცხლე.. გისურვებ წარმატებებს პროფესიაში.. ძალიან მიყვარხარ ელაიჯაა... არ გინდა დამელოდო ? :დ მოკლედ ბავშვებო თქენ თუ იცოდით? მეც ახლა გავიგე... :დ და მიულოცეთ ჩვენს ელაიჯას დაბიდუბი.. ყველაზე საყვარელი და სანდო..


Filmography

Film
1998 A Soldier's Sweetheart
2001 No One Can Hear You
2002 Various Positions
2004 Spider-Man 2
2004 Trespassing
2004 Bride and Prejudice
2006 The Sensation of Sight
2007 Captivity Gary
2007 Matters of Life and Death
2008 Uncross the Stars
2012 Broken Kingdom

Television

1999 Young Hercules
2000 Cleopatra 2525
2000-2002 Street Legal
2002 Mentors
2002 Jeremiah Simon
2002 Snow Queen
2005 Into the West
2007 Masters of Horror
2010 The Glades
2010 True Blood
2010 NCIS
2010-present The Vampire Diaries
2012-2013 Saving Hope
2013 The Originals


 

 
 
 
  
 
 
 

MissMartina
კატეგორია: ♥ Birthdays | ნანახია: 165 | დაამატა: MissMiller♡ | რეიტინგი: 5.0/2
სულ კომენტარები: 7

2013-03-15 Spam
აწწ ;დ
ჩემი ელაიჯა ; დ
ვულოცავ <3



2013-03-14 Spam
vulocaav <3



2013-03-14 Spam
მე ვიცოდი დღეს რომ ჰქონდა უბრალოდ დადება შემეზარაა ;დდ ♥ როგორ მიყვარს ეს და ამის პერსონაჟიც თვდ-ში ;დ <3 ♥
ვულლოცავვვ <3 ისე 36-ის კი არა 37-ის გახდა თუ არ ვცდები <3 ;დ ^^ ♥კარგი სიახლეა



2013-03-14 Spam
Dzaan mikvars!! Happy Birthdayy !! <33



2013-03-14 Spam
2. Tày Sama   ( Tày[??????]

happy birthday!



2013-03-14 Spam
ვაიმე რა სიმპატიურია <3
ვულოცავ <3
უმაგრესი სიახლეა ყოჩაღ



კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]

შესვლის ფორმა

მინი პროფილი
მოგესალმებით Guest
 
 
შაბათი
2016-12-03
სრული სახელი: Guest
ჯგუფი: სტუმარი
საიტზე ხართ:  დღე
 

ძებნა

მინი-ჩეთი

კალენდარი
«  მარტი 2013  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0

ყველა უფლება დაცულია ადმინისტრაციის მიერ!
Copyright MyCorp © 2016
Free web hosting - uCoz