Happy 27th Birthday Alexandra Daddario <3 - 16 მარტში 2013 - iFunLover ♥
მთავარი
რეგისტრაცია
შესვლა


საიტის მენიუ

გამოკითხვა 1
მოგწონთ ახალი დიზაინი?
სულ პასუხი: 28

გამოკითხვა 2
რამდენი წლის ხართ ? ♥
სულ პასუხი: 1536

გამოკითხვა 3
საიდან გაიგეთ ჩვენი საიტი ?
სულ პასუხი: 1046

  
მთავარი » 2013 » მარტი » 16 » Happy 27th Birthday Alexandra Daddario <3
8:01 PM
Happy 27th Birthday Alexandra Daddario <3
Happ27tBirthdaAlexandra
ალექსანდრა მემგონი უკვე ყველამ იცის მის შესახებ
განსაკუთრებით შემიყვარდა მაშინ როდესაც ვიხილე
პერსი ჯექსონი,მაგრამ ამის გარდა სხვა ფილმებში თუ
სერიალებშიც მიუღია მონაწილეობა მაგალითად
თეთრი საყელო..რაღას მისმენთ სრულში
მიულოცეთ დაბიდუბი :დ

Alexandra Daddario
Born:Alexandra Anna Daddario
March 16, 1986 (age 27)
New York City, New York, U.S.A
Occupation:Actress
Years active:2002-present
FacT about Alex
  • ალექსანდრა დაიბადა 1986 წლის 16 მარტს..
  • მისი მშობლები არიან იურისტები
  • წარმოშობით არის ნახევრად იტალიელი და ნახევრად უნგრელი
  • ბავშვობაში მას სურდა გამხდარიყო მსახიობი.. თავისი პირველი როლი შეასრულა 16 წლისამ..
  • ალექსანდრამ 2010 წელს ლოგან ლერმანთან და Brandon T. Jackson ერთად მონაწილეობა მიიღო ფანტასტკურ თავგადასავალში ფილმ "პერსი ჯექსონში"რომლის რეჟისორია კრის კოლუბუსი..
  • 2011 წელს მან მონაწილეობა მიიღო კომედიაში 
    Hall Pass.
  • 16 წლისამ დიწყო სწავლა Brearley School-ში
  • მისი თვალის ფერია:ლურჯი
  • სიმაღლე:1.73
 
 

Filmography

Film
2005-The Squid and the Whale
2006-Pitch
2006-The Hottest State
2007-The Babysitters
2008-The Attic
2009-Jonas Brothers: The 3D Concert Experience
2010-Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
2010-Bereavement
2011-Hall Pass
2013-Texas Chainsaw 3D
2013-Percy Jackson: Sea of Monsters

Television
2002–2003-All My Children - 43 episodes
2004-Law & Order
2005-Law & Order: Criminal Intent - Episode "In the Wee Small Hours (Part 1)"
2006-Law & Order  - Episode "Release"
2006-Conviction - Episode "Pilot"
2006-The Sopranos - Episode "Johnny Cakes"
2009-Damages - Episode "I Lied, Too"
2009-Life on Mars - Episode "Let All the Children Boogie"
2009-Nurse Jackie - Episode "Pilot"
2009-Law & Order: Criminal Intent
2009–2010-Odd Jobs - Web-series
2009–2011-White Collar - (11 episodes)
2011–2012-Parenthood -  (5 episodes)
2012 It's Always Sunny in Philadelphia


მილოცვა: ალექსანდრა გილოცავ დაბიდუბის.. დიდხანს იცოცხლე და მრავალს დაესწარი.. იყავი მუდდამ ბედნიერი შენ საყვარელ ადამიანებთან ერთად და გისურვებ წარმატებებს როგორც კარიერაში ასევე ცხოვრებაში..





 

 

 

 





 

 

 

 

 

 






 

 






 


 





 




MissMartina
კატეგორია: ♥ Birthdays | ნანახია: 177 | დაამატა: MissMiller♡ | რეიტინგი: 5.0/3
სულ კომენტარები: 3
2013-03-17 Spam
vulocaaav *



2013-03-16 Spam
2.    ( Tày[??????]

Happy Birthday )



2013-03-16 Spam
vulocav <3
umagresi siaxlez,rogorc yoveltvis



კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]

შესვლის ფორმა

მინი პროფილი
მოგესალმებით Guest
 
 
პარასკევი
2016-12-09
სრული სახელი: Guest
ჯგუფი: სტუმარი
საიტზე ხართ:  დღე
 

ძებნა

მინი-ჩეთი

კალენდარი
«  მარტი 2013  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0

ყველა უფლება დაცულია ადმინისტრაციის მიერ!
Copyright MyCorp © 2016
Free web hosting - uCoz